Kinds of Kindness

  • Film
  • Meerdere filmgenres

Een man worstelt om de regie over zijn leven terug te krijgen en zich los te maken van het lot dat hem lijkt te achtervolgen. Ondertussen maakt een politieagent zich zorgen over zijn vrouw, die na haar mysterieuze verdwijning weer is opgedoken, maar met een totaal veranderde persoonlijkheid. Tegelijkertijd zoekt een vastberaden vrouw naar een uitzonderlijk individu die voorbestemd is om een spirituele leider te worden.

In Kinds of Kindness verenigen Emma Stone en Willem Dafoe hun krachten opnieuw onder de meesterlijke regie van Yorgos Lanthimos, ditmaal vergezeld door de briljante Jesse Plemons. Waar Poor Things al indruk maakte, gaat Lanthimos hier nog een stap verder. Kinds of Kindness is donkerder, provocerender en doordrenkt met absurditeit en rauw geweld, een duidelijke terugkeer naar de surrealistische wortels van Buñuel.

In dit verontrustende drieluik stelt Lanthimos ongemakkelijke vragen: Is goedheid slechts een egoïstische daad? En wat is de ware aard van vrijheid? De film biedt een overweldigende ervaring, waarbij alle verwachtingen worden losgelaten. Laat je meeslepen in deze bizarre wereld, waarin niets is wat het lijkt en de grenzen van menselijkheid voortdurend worden getest. Kortom, dit is een film die je niet snel zult vergeten.

Wanneer

Locatie

Cinema Schakelbox
Gemeenteplein 10
8790 Waregem

Prijs

Basistarief: € 7
// aan de deur //: € 9
// voorverkoop //: € 8

Reservaties

Links

https://www.ccdeschakel.be/

Organisatie

CC De Schakel
Kinds of Kindness

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?