Wat is de inhoud van deze workshop vegan kaas:
Je leert alles over de ingrediënten die nodig zijn om lekkere én gezonde vegan kaas te kunnen maken.
Je gaat aan de slag met zoveel mogelijk verschillende technieken
Je leert 12 (!!!) vegan kaasjes maken; harde en zachte kaasjes, gefermenteerde kaasjes, mozzarella, nachodip, kaasfondue, etc.
We maken samen een royaal kaasbuffet, gaan hier samen van eten (én genieten) en je neemt ook een assortiment kaasjes mee naar huis. Neem op voorhand geen te zware maaltijd, want het wordt smullen.
Daarnaast krijg ook een e-book met alle informatie en recepten én toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk” facebookgroep, waar je naar hartelust vragen kan stellen en recepten kan uitwisselen.
Alles is 100% vegan, gluten- en lactose- en eivrij. Een beperkt aantal recepten gebruikt soja, in ongeveer de helft zitten noten (amandel of cashew).
Wat breng ik mee? Neem een potje mee om kaasjes mee naar huis te nemen. En vergeet je lege maag niet, want deze workshop bevat een volwaardige maaltijd.
Wie geeft de workshop? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
CC De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem