Openbaar onderzoek met infomoment over PRUP Kauwenhoek

Gepubliceerd op woensdag 09 oktober 2024

Het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan of PRUP Kauwenhoek is voorlopig vastgesteld door de provincieraad in zitting van 20 juni 2024. Het PRUP ligt ter inzage van 15 oktober 2024 tot en met 16 december 2024 op het provinciehuis Boeverbos, dienst Ruimtelijke Planning, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries, elke werkdag tijdens de openingsuren en op het stadhuis van Waregem, elke dag tijdens de openingsuren. Het PRUP is ook te raadplegen op www.west-vlaanderen.be/rupKauwenhoek

Tijdens het openbaar onderzoek kunt u een bezwaar of reactie indienen, uiterlijk tot 16 december 2024. Deze moeten gericht worden aan de voorzitter van de Provinciale Commissie voor Ruimtelijke Ordening van de Provincie West-Vlaanderen op één van de volgende manieren:

De adviezen, bezwaren en opmerkingen uit dit openbaar onderzoek, worden behandeld door de Provinciale commissie voor ruimtelijke ordening (PROCORO). Op basis van de adviezen, bezwaren en opmerkingen zal het plan al dan niet worden bijgestuurd en aan de provincieraad worden voorgelegd voor definitieve vaststelling. Na de definitieve vaststelling heeft de Vlaamse Regering de mogelijkheid om het plan alsnog te schorsen.

Kom naar een infomoment

Er wordt een infoment georganiseerd, waarbij vertegenwoordigers van de provincie en de stad vragen beantwoorden. Kom doorlopend langs op het infomoment.

  • donderdag 7 november tussen 16.00 u en 19.00 u in de ceremoniële inkom van het stadhuis van Waregem